Te koop: Schuimkorrels

Schuimkorrels, Flo-pak, Schuimchips de naam van het product is op vele manieren te noemen, echter het product heeft zich in de jaren bewezen als een verpakkingsmateriaal bij uitstek voor het Vullen en bufferen van uw product tijdens het verzenden.
Schuimkorrels stabiliseren de inhoud van uw pakket en zorgen ervoor dat het goed beschermd wordt tijdens transport, zelfs de meest kwetsbare producten kunnen verzonden worden met gebruik van schuimkorrels.Onze Schuimkorrels van het merk Flopak hebben wij in drie verschillende varianten, de open schuimkorrel, de gesloten schuimkorrels en de Bio korrel. Afhankelijk van het gewicht van uw product selecteert u de juiste korrel.
Hele zware producten - Gesloten schuimkorrelsLichtere producten - Open schuimkorrelsKosten: N.o.t.k.Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Schuimkorrels

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:12-06-2014 om 14:46u
Door:Jan Willem Koole
Bekeken door: 3016 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Wassenaar
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.