Te koop: Schuimenveloppen

Wij bieden een uitgebreide collectie van Schuimenveloppen, daarin worden deze enveloppen ook wel foam enveloppen genoemd.
Schuimenveloppen die wij aanbieden zijn van het merk Sealed Air, daarin weet u ook direct dat u een absoluut A-merk in handen heeft.Net als de noppenfolie enveloppen zijn deze enveloppen van de buitenkant van gecoat papier en beschikken ze aan de binnenkant over een schuimlaag.
De schuimlaag zorgt ervoor dat kwetsbare producten tijdens transport minder hevig zijn aan stoten en beschadigingen.De enveloppen zijn voorzien van een tearstrip sluiting wat inhoudt dat u eenvoudig de plakrand vrij maakt door een strip los te trekken en volgens de envelop dichtplakt.Kosten: N.o.t.k.Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Schuimenveloppen

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:12-06-2014 om 14:44u
Door:Jan Willem Koole
Bekeken door: 1643 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Wassenaar
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.