Te koop: Monster enveloppen

Wij bieden verschillende zeer courante afmetingen in monster enveloppen, daarin A4 en A5 makkelijk inzetbaar voor de meeste pakketten en producten.Afhankelijk wat u wilt bieden wij deze monster enveloppen in kleuren als Wit, Crème en Kraft. Het handige van deze blokbodem enveloppen is dat u slechts het product er in hoeft te doen en de sluiting los te trekken en het pakket is klaar voor verzending.
De materiaal kwaliteit verschilt van 150 grams tot 170 grams m2 dikte, daarin een 170 grams in te zetten bij de zwaardere pakketten.Ook zijn de enveloppen voorzien van een zogenaamde inslag aan de zijkant zodat u ook grotere pakketten met de monster enveloppen kunt versturen.
Voor pakketten tot 2,5 kilo is dit het alternatief voor een brievenbusdoos of andere kartonnen doos.Kosten: N.o.t.k.Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Monster enveloppen

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:12-06-2014 om 13:58u
Door:Jan Willem Koole
Bekeken door: 1307 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Wassenaar
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2018. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.