Te koop: Luchtkussenfolie zakken

Luchtkussenfolie zakken zijn bijna identiek aan de de Enveloppen, het verschil zit hem in dat deze zakken geen witte buitenkant hebben maar echt alleen een zak van noppenfolie is.Daarin maakt het dat deze luchtkussenfoliezakken minder tot niet geschikt zijn voor het verzenden van pakketten maar juist een zeer voordelig alternatief zijn voor het individueel verpakken van producten in een pakket.
Deze zakken zijn daarin een zeer goed alternatief voor de luchtkussenfolie op rol. U hoeft tenslotte niet meer zelf een product in te rollen materiaal af te snijden en te omwikkelen.Dit kan u tijdens uw inpakproces zeer veel tijd schelen en biedt daarin dus ook extra gemak. Ook passen bijna alle afmetingen die wij aanbieden eenvoudig door de brievenbus wat u transportkosten scheelt.Kosten: N.o.t.k.Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Luchtkussenfolie zakken

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:12-06-2014 om 13:43u
Door:Jan Willem Koole
Bekeken door: 907 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Wassenaar
Locatie: Google Maps snapshot van Wassenaar

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2018. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.