Te koop: Kledingzakken

Kledingzakken zijn grote zakken met een standaard afmeting voor een opgevouwen trui of overhemd. De zak biedt door de flexibiliteit ook de mogelijkheid om kleinere kledingstukken gemakkelijk en eenvoudig in te pakken.
De zakken zijn van een niet doorzichtig materiaal zodoende kan je niet zien wat er aan de binnenkant zit, wat de mogelijkheid tot diefstal enigszins verkleint.Daarnaast bezit de kledingzak over een gemakkelijk te sluiten tearstrip, wanneer deze opengemaakt is het lastig tot niet mogelijk deze weer te sluiten zodat u en uw klant er zeker van zijn dat het pakket wel of niet is opgemaakt tijdens het transport.Kosten: N.o.t.k.Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Kledingzakken

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:12-06-2014 om 13:55u
Door:Jan Willem Koole
Bekeken door: 1167 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Wassenaar
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2018. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.