Te koop: Kartonnen kokers

Kartonnen kokers zijn bij uitstek geschikt voor het verzenden van posters of andere lange voorwerpen als paraplu`s, noem het op.De kartonnen kokers worden vaak ingezet wanneer het product erg kwetsbaar is en een beduidend goede en sterke verpakking nodig heeft.
De kartonnen koker bestaat uit een diagonaal gewikkelde kartonlaag die van super sterk materiaal is, daarin bezitten de kartonnen kokers ten alle tijde doppen voor beide uiteinden om er voor te zorgen dat de producten er niet zo maar uit kunnen vallen.De doppen zijn standaard meegeleverd bij bestelling.Kosten: N.o.t.k.Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Kartonnen kokers

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:12-06-2014 om 13:59u
Door:Jan Willem Koole
Bekeken door: 1662 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Wassenaar
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.